ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η εταιρία Εργόπολις 3Α ΙΚΕ  δραστηριοποιείται στον τομέα των ανταλλακτικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου  . Η εξειδίκευση της ως προς το πελατολόγιο της, Δήμους ,Περιφέρειες Πολεμική  αεροπορία,  Πυροσβεστική υπηρεσία, Δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς Τεχνικές εταιρείες κτλ την καθιστούν πρωταγωνίστρια στη ζήτηση υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών τους. Με συνεχόμενη βελτίωση των υπηρεσιών της, με εκπαίδευση και με διαρκή παρουσία δίπλα στον πελάτη η εταιρία αναπτύσσεται και στο κομμάτι του Γενικού Ανταλλακτικού  (After Market), καλύπτοντας όλο το εύρος των απαιτήσεων για παντός τύπου οχημάτων μηχανημάτων και παρελκομένων.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Η μακροχρόνια εμπειρία επιτρέπει την αντιμετώπιση των αναγκών σε ανταλλακτικά με τον γρηγορότερο και ταυτόχρονα οικονομικότερο τρόπο. Διαθέτει πάντα μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης παράδοσης και αντιμετώπισης των αναγκών.Σε εμάς θα βρείτε ανταλλακτικά οχημάτων πολλαπλών χρήσεων, εκχιονιστικών μηχανημάτων,σαρώθρων,χωματουργικών μηχανημάτων,πυροσβεστικών μηχανημάτων ,ανταλλακτικά περελκομένων πρασίνου (χλοοκοπτικούς βραχίονες, καταστροφείς κλαδοτεμαχιστές) κτλ.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Σε εμάς θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά τα οποία η εταιρεία μας εισάγει απευθείας από τους οίκους του εξωτερικού όπως

MERCEDES BENZ-UNIMOG,-AEBI SCHMIDT -DUCKER -ZIEGLER-VENIERI-SANY-MITSUBISHI-PRESTO -HAKO- HOLDER-MULTICAR-LEISTIKOW-STOLL-SERRA-RITTER-WERNER-MULAG-TP LIDANNA-MULTICHOG-SCHLIEGMANN-BOMBELLI-RICO-FIEDLER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Χρειάζεστε βοήθεια η έχετε οποιαδήποτε απορία . Παρακλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2310 688137

2310515800

EMAIL

info@ergopolis.eu

FAX

2310 688146

ΤΗΛΕΦΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

2310 688137

2310 515800

EMAIL

info@ergopolis.eu

ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

8.30 πμ      16.30 μμ